Psychologiepraktijk Lumijn bestaat sinds november 2011. Daarvoor heb ik gewerkt bij een RIAGG (tegenwoordig GGZ)

en bij diverse praktijken voor eerstelijnspsychologie. Inmiddels heb ik 24 jaar ervaring als psycholoog.

Mijn opleiding heb ik gedaan aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik klinische en sociale psychologie gestudeerd heb. In 2000 heb ik de kwalificatie voor eerstelijnspsycholoog gehaald en in 2005 heb ik de opleiding tot psycholoog in de gezondheidszorg (GZ-psycholoog) afgerond. Sindsdien ben ik BIG-geregistreerd onder nummer 59062998025.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging Voor Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Sinds 2018 ben ik EMDR-practitioner, wat inhoudt dat ik een ervaren EMDR-therapeut ben, die zelfstandig in staat is EMDR-behandelingen bij complexe psychische problematiek uit te voeren.

Verder ben ik als zelfstandige zonder personeel ingescheven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08198437.

Mijn visie op de hulpverlening is dat behandelingen aan moeten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Van groot belang is een goed contact tussen cliënt en psycholoog, waarin de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en zich vrij voelt om zich te uiten. Het is goed om regelmatig af te stemmen over de voortgang van de behandeling en over de tevredenheid van de cliënt. Daarnaast heeft de cliënt recht op goede voorlichting over de mogelijke behandelvormen en op het krijgen van de behandeling die het meest geïndiceerd is. Verder moet de behandeling doelmatig, efficiënt en zo mogelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Als psycholoog vind ik het belangrijk om transparant, consistent en vriendelijk te zijn. 

Let op:Neem bij de intake een verwijsbrief, uw zorgpas en uw identiteitsbewijs mee.
Wachttijd

Op dit moment is er een aanmeldstop.

T 06 - 484 727 04
E info@lumijn.nl